Hirdetés

God of War - merülj el a mitológiában az új videóval

|

A God of War rendezője, Cory Barlog közel nyolc percen keresztül beszél a játék legendáiról és mítoszairól, amik fontos szerepet játszanak a sztori szempontjából.

Hirdetés

A God of War lesz a Sony következő nagy dobása, így nem csodálkozunk rajta, hogy képes olyan trükköket is bevetni, mint az NBA pályára levetített trailer. Noha a fejlesztők legújabb videójához semmilyen extrém körülmény nem kapcsolódik, így is érdemes odafigyelni rá, hiszen a játék világáról mesél új részleteket. 

Hirdetés

A mellékelt kulisszák mögötti felvételen - amit még a decemberi PlayStation Experience-en vettek fel - az új God of War rendezője, Cory Barlog mesél a játékot megihlető sztorikról, legendákról és ereklyékről, valamint arról, hogy ezek milyen kulcsfontosságú szerepet játszanak majd Kratos legújabb történetében. 

A God of War megjelenése április 20-án várható, kizárólag PlayStation 4-re, magyar felirattal ellátva, akár pöpec gyűjtői kiadással is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)