Hirdetés

Gran Turismo 5 - Motorok a játékban?

|

Kazunori Yamauchi a Pholyphony atyaúristene nem tartja kizártnak a kétkerekűek feltűnését a Gran Turismo 5-ben

Hirdetés

„Ha ez az, amit a játékosok valóban szeretnének, hogy a Gran Turismo 5-be kerüljön, akkor van rá esély." -nyilatkozta az IGN-nek adott interjújában. „Vagy esetleg megfontolhatnánk egy Tourist Trophy 2 elkészítését is" -tette hozzá.


Annyi szent, hogy grafikailag már nagyon rendben van a Gran Turismo 5, elnézve a legutóbbi screenshotokat, vagy belekukkantva a korábban mutiba kiadott Gran Turismo 5: Prologue-ba. Ám az már erősen sántikál, hogy a márciusi megjelenésre a több mint ezer négykerekűt felvonultató GT 5-ben kétkerekűek is helyet kapnának. Kazunori úr véleménye szerint is, ha már motorokról beszélünk, akkor inkább esélyes valami kiegészítőszerű mellékág, esetleg a már említett Tourist Trophy 2.

Annyi szent, hogy az senkinek nem lenne terhére, ha kétkerekűek is bekerülnének a GT 5-be, mint ahogyan arról korábban márt volt szó. A baj csak ott van, hogy ha ez megtörténik, akkor annak olyan színvonalúnak kell lennie, mint amit eddig láttunk a Pholyphony-tól. Az pedig nem egy hétvégébe kerül. Vagy tévedek? Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)