Hirdetés

Gran Turismo Sport - új verdákat hozott az 1.25-ös update

|

Aki vadonatúj járműveket, egy további versenypályát és új GT League eseményeket szeretne látni a Gran Turismo Sportban, annak ajánlott letöltenie az új frissítést.

Hirdetés

Kellett némi idő, mire a Polyphony Digital megoldotta, hogy a Gran Turismo Sport játékosai valódi pénzért is vásárolhassanak autókat, de az 1.23-as patch ezt is lehetővé tette - valamint elérhetővé tett sok más mellett egy új, fiktív pályát, a Circuit de Sainte-Croixot. 

Hirdetés

Új tartalmakban a legújabb, 1.25 verziószámú frissítés sem szenved hiányt, ugyanis a mától elérhető update hat verdát (Ford Mark IV Race Car '67, Shelby Cobra Daytona Coupé '64, Amuse S2000 GT1 Turbo, Abarth 500 '09, Abarth 1500 Biposto Bertone B.A.T 1 '52, Volkswagen 1200 '66, Mini-Cooper 'S' '65, Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione '91), egy új pályát (az ausztriai Red Bull Ringet), valamint három GT League eseményt (Beetle & Samba Bus Festa - Beginner, Group 3 Cup - Amateur, Nostalgic 1979 - Professional)  is felsorakoztat. 

A Gran Turismo Sport aktuális frissítése ezeken kívül hozzáadja többek között az "archív funkciót" a Sport módhoz, ami a teljesítményeinket tükrözi vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)