Hirdetés

"Ha majd két 8K-s kijelző lesz a VR szemüvegekben, akkor lesz az igazi"

|

A Polyphoni Digital csapata éppen a Gran Turismo VR támogatásán dolgozik, de nem igazán vannak elájulva attól, amire a jelenlegi hardverek képesek.

Hirdetés

A sorozatért felelős Polyphony Digital sosem arról volt híres, hogy elsieti a dolgokat, így a Gran Turismo Sport jelenleg is lassan, de biztosan készül. A csapat jelenleg a VR támogatáson dolgozik, a játék producere pedig el is mondta ezzel kapcsolatban a véleményét.

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo-sorozat kitalálója és producere nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy szerinte a jelenlegi VR hardverek egyszerűen nem elég erősek, és egy kicsit csalódott abban, hogy hol tart a fejlődés:

"Az első fejre erősíthető kijelzőket a hatvanas években csinálták, még azelőtt, hogy én megszülettem. Több, mint ötven évig vártam erre a forradalomra és reméltem, hogy mostanra kiforrottabb lesz ez a technológia."

Yamauchi szerint legalább két 8K felbontású kijelzőre és 200Hz-es képfrissítési frekvenciára lenne szükség ahhoz, hogy igazán ütős legyen a VR élmény, persze azért ez még egy kicsit odébb van. Ettől függetlenül a producer elmondta, hogy ő és a csapata mindent beleadtak abba, hogy kihozzák a maximumot abból, amit most nyújt a technológia, szóval a Gran Turismo Sport valószínűleg így is elképesztően fog kinézni.

A Gran Turismo Sport megjelenési dátuma egyelőre nem biztos, de az tuti, hogy csak PlayStation 4-re fog megjelenni. Nektek hogy tetszik? Egyetértetek Yamauchival a VR eszközökkel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)