Hirdetés

Gravity Rush 2 - nézzétek meg jól ezt a DLC-t, mert ingyenes!

|

Aki már alig várja, hogy visszamehessen a Gravity Rush 2 felborult világába, az lapozza át a Famitsuból frissen érkezett képeket, a The Ark of Time - Raven's Choice nevű kiegészítő ráadásul ingyenes lesz. Csoda.

Hirdetés

A Sony hamarosan egy új DLC-vel jelentkezik majd a Gravity Rush 2-höz, ami leginkább Ravenre fog fókuszálni és The Ark of Time - Raven's Choice címmel jelenik majd meg. Erről mutatott nekünk új képeket a Weekly Famitsu. Mi meg mutatjuk nektek, a média csodás szimbiózisa ez.

A lenti galériában láthatjátok Ravent gyerekkorában, még az egész sztori kezdete előtt, és persze megismerkedhettek a két új főellenséggel is: Keeper of Light Lumino és Keeper of Darkness Tenebria lesz az, akikkel meggyűlik majd a bajunk.

A Gravity Rush 2 már megjelent PlayStation 4-re. A következő tartalmi csomagja, a The Ark of Time - Raven's Choice érkezése március 21-én lesz esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)