Hirdetés

GRID Autosport The Drag Pack DLC - 1200 forint egy új játékmódért

|

A Codemasters többek között egy teljesen új játékmóddal igyekszik feldobni azokat a rajongókat, akik szerint a GRID már unalomba fulladt.

Hirdetés

Jól sikerült autóverseny lett a Codemasters-féle GRID Autosport, de sok rajongó úgy érezte, hogy igazából nem történt túl nagy előrelépés a játék tartalmát illetően az előző részekhez képest. Ezen próbál egy kicsit korrigálni most a cég a legújabb DLC-csomaggal, amiben egy teljesen úgy játékmód mutatkozik be.

A Codemasters ma bejelentette, hogy a játékhoz egy új letölthető csomag jelenik majd meg, amely a "The Drag Pack" nevet kapta, és ahogy a nevéből is lehet következtetni, a gyorsulási versenyekre fog leginkább összpontosítani. A DLC a mai napon már megjelenik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra 4.99 dolláros áron, ami nagyjából 1200 forintnak felel meg.

A csomagban egy új Drag race játékmód található, mellé pedig három erre kialakított versenypálya és három kifejezetten gyorsuláshoz való autó. Természetesen nem csak ennyit fog tartalmazni a The Drag Pack, mert emellett még 9 új egyjátékos Championship mód is bekerült, valamint egy új többjátékos mód is.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)