Hirdetés

Guild Wars 2 - itt is megjelentek a loot boxok, kiakadtak a rajongók

|

A Guild Wars 2 fenntartását havidíj helyett már a megjelenés óta mikrotranzakciókkal támogatják a készítők, a legutóbb bevezetett véletlenszerű megoldás viszont kiverte a biztosítékot a játékosoknál.

Hirdetés

Az első részhez hasonlóan a Guild Wars 2-ért sem kellett havidíjat fizetni már a megjelenéskor sem, cserébe viszont egy valódi és játékbeli pénzért is megvásárolható prémium fizetőeszköz is bekerült az MMO-ba. A csak ezért megvásárolható kozmetikai cuccok eddig nem bőszítették fel különösebben a játék rajongótáborát, nemrég viszont komoly hibát vétett szerintük az ArenaNet.

Hirdetés

A Path of Fire kiegészítőben megjelent mountokhoz már különböző skineket is vásárolhatunk, viszont nem mindegyiket vehetjük meg közvetlenül. A készítők bevezették a Mount Adoption License-nek nevezett tárgyat, amiből csökkentett áron kapunk egy külsőt hátasunkhoz, viszont 30 különböző skin közül random sorsol egyet a rendszer (így pedig nem kevés esélyt hordoz magában a csalódásra). 

A Guild Wars 2 fejlesztői egy hivatalos fórumposztban azzal védték a rendszert, hogy olyan skint nem kaphatunk belőle, amit korábban kinyitottunk, a 400 gemes ár pedig komoly engedménynek számít a külön megvehető skinek 2000 gemes árához képest. Emellett elmondásuk szerint így nagyobb változatosságot érhetnek el a játékosoknak meglévő skinekben, amit korábban kifejezetten kért a közösség. Így a jelenlegi harminc skin megszerzési módján nem változtatnak, de megígérték, hogy a jövőben érkező tartalmak esetében a közvetlen vásárlás lehetőségét helyezik előtérbe.

Szerintetek jogos a felháborodás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)