Hirdetés

Guild Wars 2 és Eye of North infók

|

A Guild Wars gyorsan a legkedveltebb MMORPG-k közé emelkedett. Ezt főként grafikájának, csapat alapúságának és legfőképp ingyenességének köszönheti

Hirdetés

Az Areanet jelenleg gőzerővel dolgozik a játék 3. és egyben utolsó kiegészítőjén az Eye of North-on és amint befejezték egyből bele is vágnak a Guild Wars 2 fejlesztésébe.
Az Eye of North kiegészítő visszafordítja a történet szálát az alapjáték világába Tyria-ba. Számos karakter és történet szál visszaköszön az első részből. 18 dungeon, 150 új skill, 40 új armor set és 10 új hőst ad hozzá az eddigiekhez. Viszont a játékhoz szükség lesz az eddigi 3 kiegészítőből 1-re, tehát ez a rész nem lesz önmagában játszható.
Az első legfontosabb információ, amit felszínre hoztak a készítők a 2. rész kapcsán, hogy az ingyenesség továbbra is megmarad, megelőzve a rosszízű pletykákat. A világ továbbra is megmarad a klasszikus Guild Wars-é és a játékmenet is marad a jól bevált eddigi. A világ viszont sokkal élőbb lesz és tetteink kihatnak majd mindenre. A PvP igen sokban fog változni és a nagyobb csaták jobban fognak hasonlítani egy nagy stratégiai játékra mint eddig bármely más játékban. A szint limitet is kitolják 100-ra vagy még többre. A publikus béta teszt a következő évben kezdődik, megjelenési dátum még nincsen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)