Hirdetés

Ha barátaiddal játszanád a Dying Light 2-t, fontos, hogy ezt tudd

|

Két hét múlva érkezik a zombis homokozó, így akadt pár kérdés, amit még az indulás előtt érdemes volt tisztázni. Ezek közé tartoztak a többjátékos lehetőségek is.

Hirdetés

A Dying Light 2 Stay Human kreatív rendezője, Tymon Smektala egy kérdezz-felelek műsorban beszélt a játék részleteiről. A rajongókat többek között az érdekelte, hogy lesz-e platformok közti átjárhatóság, és ha igen, akkor milyen mértékben.

Smektala egy gyors, egyenes, de nem túl örömteli választ adott: megjelenéskor nem lesz semmilyen cross-platform funkció a játékban.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy nem fogunk tudni együtt lazulni a haverokkal, ha azok valamilyen más rendszeren pörgetik a Dying Light 2-t. Ez olyannyira igaz, hogy Smektala magyarázata szerint még konzolcsaládon belül sem lesz átjárhatóság, így például a PS4-esek sem tudnak majd játszani a PS5-ös haverjaikkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fontos hozzátenni, hogy Smektala kommentjei a Dying Light 2 megjelenéskori változatára fokuszáltak, és azt is megjegyezte, hogy a jövőben dolgoznak majd rajta. Mivel a fejlesztők legalább 5 évig tervezik támogatni a játékot, lesz még néhány újdonság, ami jobbá teszi az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)