Hirdetés

Ha szereted az Annapurna Interactive különleges játékait, nézd meg legújabb felhozatalukat!

|

Lezajlott az Annapurna Showcase, bőven van miről mesélnünk.

Hirdetés

Solar Ash

A Hyper Light Drifter fejlesztőinek következő produkciója már a tavalyi leleplezésekor is mély benyomást tett ránk, ezért kimondottan nagy öröm, hogy végre van megjelenési dátuma is. A Solar Ash október 26-án fut be PlayStation 4-re és 5-re, valamint PC-re is. Az új trailer alapján az akciódús platformer még mindig iszonyú jól mutat, reméljük, hogy jut majd neki elég figyelem az őszi dömpingben.

Skin Deep

Az áprilisban bejelentett Skin Deep ezúttal egy új gameplay traileren kelleti magát, melyben többet is láthattunk az űrbéli bevetésekből. A Blendo Games lopakodós-lövöldözős kalandjában egy biztosítási ügynököt alakítunk, aki különféle mordályokkal védelmezi a munkáltatója érdekeltségeit. A készítők erősen interaktív pályákat ígérnek, s a projekt érdekessége, hogy a 2004-es Doom 3 motorját használja. Megjelenési dátum egyelőre nincs.  

 

Hirdetés

Stray

Az eseményen előkerült az elsőként tavaly nyáron megvillantott Stray is, melyben egy kóbor macska bőrébe bújva kell visszatalálnunk a családunkhoz egy kihalt, cyberpunk-beütésű világ útvesztőiben. A PC-re, PS4-re és PS5-re érkező játék most megkapta az első gameplay előzetesét, a rajt valamikor 2022 elejére várható.

Outer Wilds: Echoes of the Eye

A 2019-ben megjelent Outer Wildsot az év egyik legkiválóbb és legegyedibb kalandjátékaként jellemeztük, ezért kellemes meglepetés volt, hogy a műsor végén az Annapurna bejelentett hozzá egy DLC-t Echoes of the Eye címen. A Mobius Digital remekműve szeptember 28-án kapja meg a kiegészítőt, melyben "a Naprendszer legsötétebb titkainak" járhatunk a végére.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

És még pár apróság...

Az Annapurna Showcase-ből a fentieken túl azt is megtudhattuk, hogy a kiadó több új partnerrel is összefogott: Jessica Mak (Everyday Shooter, Sound Shapes), a No Code (Obstervation), az Outerloop Games (Falcon Age) és az újonnan létrehozott Ivy Road (Davey Wreden, Karla Zimonja) be nem jelentett újdonságokon dolgoznak.

Kiderült továbbá, hogy a Gorogoa és a Telling Lies valamikor befut majd az Xbox Game Passre is, a The Pathless pedig november 16-án bekerül a Steam kínálatába. Ezen kívül augusztus 16-án a jelenik meg a What Remains of Edit Finch iOS-en, az I Am Dead pedig augusztus 9-én debütál PS4-en, PS5-ön és Xboxon.

Összességében tehát egész tartalmas műsort rakott össze az Annapurna, te melyik játékukat várod a legjobban?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)