Hirdetés

Hallgass bele az Assassin's Creed Valhalla zenéibe!

|

Az Assassin's Creed Valhalla dallamait olyan zeneszerzők komponálták, mint Jesper Kyd, Sarah Schnacher és Einar Selvik.

Hirdetés

Érthető módon eltérő az egyes Assassin's Creed epizódok megítélése a rajongók körében, sokan a korai részeket kedvelik jobban, míg mások az Originsszel megkezdett vonalat tudják csak felhőtlenül élvezni. Abban viszont aligha lehet vita a szekértáborok között, hogy a Ubisoft mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az adott korhoz és témához passzoló zenei aláfestést kapjanak a sorozat játékai, mégpedig rendszerint kiváló minőségben.

Hirdetés

Úgy fest, az Assassin's Creed Valhalla is követi ezt a tradíciót, nekem legalábbis kimondottan tetszik az a hét zeneszámból álló, mintegy húsz percnyi válogatás, amelybe most ti is belehallgathattok. Nagyrészt rutinos komponisták szerzeményeiről van szó: a dán Jesper Kyd (Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations) és az amerikai Sarah Schnacher (Assassin's Creed Unity, Assassin's Creed Origins) nem először járul hozzá a széria hírnevének öregbítéséhez. Velük ellentétben a norvég Einar Selviknek még sosem vett részt videojátékos projektben, épp emiatt lesz érdekes, hogy muzsikál (bocs) majd a Gorgoroth egykori dobosa, a Wardruna frontembere, akit rajongói Kvitrafn néven ismernek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)