Hirdetés

Hell Let Loose - Kickstarteren támogathatjuk a realisztikus világháborús lövöldét

|

Sőt, már majdnem össze is jött a pénz a 100 fős csatákat kínáló játékra, ami kifejezetten ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt kaptuk meg a Hell Let Loose első trailerét, és bár akkor még nem sokat tudtunk a játékról, a Kickstarter kampánnyal végre lerántották a leplet a fontosabb pillérekről.

Hirdetés

Ebben a realisztikus, csapatalapú lövöldében a taktikán lesz a hangsúly, nem lehet majd Rambó módjára rohangálni a mező közepén, hiszen gyakorlatilag minden golyó halálos. Emellett nincs HUD, nincs célkereszt vagy bármi egyéb segítség, a tökéletes helyezkedésen és a kommunikáción áll vagy bukik majd az akciók sikere.

Összesen 13 karakterosztály közül választhatunk, amelyek mindegyike más specialitásokkal rendelkezik (az Engineer például aknákat vagy géppuskafészkeket képes telepíteni), illetve lesz egy Commander, aki a biztonságos távolból navigálhatja a csapatot. A Kickstarter oldalon rengeteg infót és egy csomó képet is találtok, érdemes oda átnézni.

Bár a pénz már most majdnem megvan, rengeteg strech goalt lehet elérni, amikkel tovább bővül majd a játék. A tervek szerint 2018. második negyedévében várható a Steam Early Access rajt.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)