Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - gyönyörű 4K trailert kapott az Xbox One kiadás

|

Pompásan fest majd a Ninja Theory játéka Xbox One X-en.

Hirdetés

Alig pár napot kell már csak kibírni, és Xbox One-ra is befut a mesteri Hellblade: Senua's Sacrifice. Természetesen Xbox One X-en 4K-s látvánnyal és HDR-támogatással is élvezhető lesz Senua nem mindennapi története, amelybe most egy új előzetes enged betekintést. 

Hirdetés

Az alábbi videót valódi, Xbox One X-en rögzített gameplayt tartalmaz, tehát pontosan így fog festeni a játék, ha One X-en pörgetjük majd. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a Hellblade egy olyan játék, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. A pazar látvány és a remek játékmenet mellett sem szabad elmenni, de a teljesen egyedi történet, az elmebaj különböző rétegeinek tökéletes prezentálása az, ami miatt kötelezővé tenném a Ninja Theory játékát. Jöjjön az előzetes, ami megmutatja, mire is számíthatunk majd One X-en. 

A Hellblade: Senua's Sacrifice április 11-én jelenik meg Xbox One-ra. PC-re és PlayStation 4-re már 2017. augusztus 8-óta elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)