Hirdetés

Heroes - Törölve

|

A Heroes tévésorozatból készített volna játékot az Ubisoft, ám a projektet törölték.

Hirdetés

A hősök sem győzedelmeskedhetnek mindig. Az Ubisoft megerősítette, hogy a Heroes című  tévésorozatból készített játékot törölték, és a jogok visszakerültek az NBC-hez. A játékot még 2007 júliusában jelentették be, bár a kiadó utána nagy hallgatásba burkolózott, szinte tagadta létezését. A projektről szinte semmit nem lehetett tudni, és most már derül ki soha, mi lett volna ha. Az összeesküvés-elmélet gyártók számára talán érdekes az adalék, hogy maga a sorozat is elég gyengécskén szerepel újabban, olyannyira, hogy két kulcsfigurát lapátra is tett az NBC a csapatból - nevezetesen Jeph Loeb és Jesse Alexander kapta meg a munkakönyvét. Nem ez az első pofon amit az Ubisoft a  tévésorozatok kapcsán kap. Ingoványos talaj ez kérem, mint kiderült. A tavaly piacra dobott Lost Via Domus szeptemberig kereken 103.000 példányban kelt el az PC-re és konzolokra együtt, míg a CSI: Hard Evidence 238.000 példánya talált gazdára - szintén az összes platformon.

heroes-season-02-episode-03-nbc.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)