Hirdetés

Hódítanak a Valentin napi vírusok

|

Több biztonsági cég is arra hívja fel a figyelmet, hogy egyre több a kártékony programmal fertőzött Valentin napi email.

Hirdetés

A vírusírók továbbra is igyekeznek kihasználni minden lehetséges ünnepet, eseményt, illetve alkalmat arra, hogy a lehető legtöbb felhasználót tudják megtéveszteni a trükkösen szerkesztett elektronikus leveleik révén. Nemrégen még a karácsonyi, illetve az újévi köszöntök mögé igyekeztek elrejteni a kártékony programjaikat, majd januárban a nagy európai viharokkal kapcsolatos híreket használták fel a vírusok terjesztéséhez. A biztonsági cégek szerint ez a hét pedig egyértelműen a Valentin napi vírusoké lesz.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)