Hirdetés

Hosszabb videón a LoL-alapú verekedős játék, a Project L játékmenete

|

Sokára fog elkészülni, de láthatjuk, hogyan képzeli el a Riot Games.

Hirdetés

Nagyon belendült a Riot: most ért véget az Arcane első szezonja, de már készül a második; a héten megjelent két spin-off, a Ruined King és a Hextech Mayhem; bejelentették, hogy jövőre újabb két játék érkezik (Conv/rgence és Song of Nunu), illetve megvillantották a Project L-t is, amit még 2019-ben jelentettek be. Már akkor is jelezték, hogy kell még idő, mire többet tudnak mondani róla.

A megjelenés még továbbra is messze van, leghamarabb 2023-ra lehet kész, de a fejlesztés halad, amit egy most közzétett videóval igyekeznek bizonyítani.

Hirdetés

A Project L-ben a játékosok két karakterből álló csapatokat alkothatnak, melyek tagjai cserélgethetik egymást a csatatéren. A videóban láthatjuk a felfrissített látványt, mesélnek a játékmenetről, arról, hogy hogyan próbálják az irányítást a kezdők és a profik számára is érdekessé tenni (könnyen bele lehet tanulni, de a titkait időbe telik megismerni), valamint arról, hogy a netkód a legfontosabb számukra.

Jövőre a fejlesztők még legalább kétszer be fognak köszönni, először 2022 második felének elején. Addig dolgoznak ezerrel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)