Hirdetés

Így hozd el az Among Ust a The Sims 4-be is

|

Láttunk már furcsa modokat, de a Sims 4 karaktereit asztronauta babokká változtató darab határozottan ott van a toplistán.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy 2020 az az év, amikor az emberiség a folyamatos balszerencsétlenségek elől menekülve az antropomorf babok ölelő karjaiba menekül. Meglepő, hogy egymás után két olyan játék  (Fall Guys, Among Us) is hatalmas sikerre tett szert, melynek főszereplői ilyen fizimiskával rendelkeznek. Persze a moddereknek nem kellett sok, hogy más stúdiók címeit is elárasszák a babokkal, most például az Among Us asztronautái jelentek meg a The Sims 4-ben.

Hirdetés

"De hát a The Sims 4 karaktereinek emberi alkatához nem illenek az apró, tömzsi babok!" - mondhatnátok, és teljesen igazatok is lenne. A mod kifejezetten torz, elnyújtott karaktereket pakolt az életszimulátorba, melyek csak ruházatukban emlékeztetnek az Among Us karaktereire:

Persze a készítők azért odafigyeltek, hogy a népszerű játékban található ruházatok, mint a WC papír fejfedő, vagy a "dum" feliratú cetli megjelenjenek a The Sims 4-es modban is. Nem tudjuk hogy van-e olyan ember, aki a Maxis játékában található rengeteg személyreszabási opció helyett inkább ezeket választaná, de mi nem állnánk az önkifejezés útjába: a modot bárki letöltheti a Nexus mods oldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)