Hirdetés

Ijesztően jó leárazásokkal jött meg a Steam halloweeni vására

|

Nem csak horrorjátékokat zsebelhetünk be most kedvezményes áron.

Hirdetés

Ahogy arra nemrég maga a Valve is rámutatott, lesznek még idén olyan vásárok a Steamen, amelyek során olcsón bővíthetjük könyvtárunkat mindenféle jósággal.

Sőt, időközben már élesedett is egy nagyobb volumenű leárazás, ami nem tart túl sokáig, de legalább jó néhány cím árcédulájából jelentősen lefaragtak.

Hirdetés

Október 28-án vette kezdetét, és november 1-ig tart az idei halloweeni vásár a Steamen, amelynek keretén belül sok játék ára nyomták lejjebb átmenetileg. Ha némi közös rettegésre vágytok a hétvégén, akkor például 75%-os kedvezménnyel zsákolhatjátok be a Friday the 13th: The Game-et, de a szellemvadászos mókát kínáló Phasmophoba is 15%-kal olcsóbb lett. A Dead by Daylight pedig féláron kapható rövid ideig.

Azok is találhatnak jó ajánlatot, akik kevésbé ijesztő kalandok után kutatnak, hiszen a Bulletstorm: Full Clip Edition 90%-kal, a The Witcher III: Wild Hunt pedig 80%-kal kevesebbe kerül, mint általában.

Érdemes ellátogatni a vásár hivatalos oldalára, hátha megtetszik valamelyik leárazott cím. Ti terveztek venni valamit, vagy csak nézelődtök?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)