Hirdetés

Ingyenessé váltak a The Lord of the Rings Online extra tartalmai, meg is lett az eredménye

|

Durván megugrott a LOTRO játékosainak száma a Steamen.

Hirdetés

Stabilan tartja magát a 2007-ben indult The Lord of the Rings Online, ami népszerűségben nem ér fel a műfaj olyan nagyágyúihoz, mint a World of Warcraft vagy a Final Fantasy XIV, de így is sokan szeretnek a virtuális Középföldén kalandozni.

A játék egyébként tegnap ünnepelte a 15. évfordulóját, ennek apropójából pedig rengeteg olyan kiegészítő lett ingyenes, amiért korábban még fizetni kellett. Ez pedig a jelek szerint sokak kíváncsiságát felkeltette.

Hirdetés

Az Update 33 után már egyebek mellett Helm's Deep, Mirkwood és Isengard küldetései sincsenek fizetéshez kötve, a játékosok szabadon belekóstolhatnak ezekbe az extra sztorikba, ráadásul még a High Elf faj és számos kaszt is ingyenes lett. Igazából ez csak a jéghegy csúcsa, mert a fejlesztők tényleg rengeteg korábbi tartalmat hoztak el ilyen formában a szélesebb közösség számára is, amit úgy tűnik, nagyra értékeltek a kalandorok.

A SteamDB adatai alapján ugyanis komoly ugrás történt nemrég a The Lord of the Rings játékosszámaiban, és sikerült nagyon közel kerülni a rekordnak számító, 2012-ben rögzített 3965-ös eredményhez. Habár ez nem tűnhet hatalmas számnak egy MMO esetében, de fontos megjegyezni, hogy a LOTRO-t nemcsak a Valve platformján keresztül lehet játszani, van saját launchere is.

Most kifejezetten ajánlott lehet visszanézni Középföldére, hiszen az ingyenessé tett tartalmak mellett a Megye is tovább bővült a Yondershire nevű terület képében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)