Hirdetés

Interplay: Készen állunk a visszatérésre!

|

A hányatott sorsú patinás kiadó több éves tetszhalott állapotból készül főnixként feltámadni. Sikerülhet a visszatérés?

Hirdetés

Mint arról Zarathos még tavaly beszámolt, az Interplay vezetősége a Fallout jogainak eladásából remélte újra beindítani a vegetáló kiadót. Nos, a tavalyi év végét 520 %-os bevételnövekedéssel, 6 millió dollárral zárták. Ennek túlnyomó része a Fallout név eladásából folyt be. Jelenleg a Herve Caen vezette menedzsment a Fallout MMO fejlesztéséhez szükséges tőke összeggyűjtésén illetve régi címeik (MDK, Descent, Baldur's Gate: Dark Alliance, Earthworm Jim) feltámasztásán fáradozik. Ismételten beüzemelték házon belüli fejlesztőstúdiójukat, s megkezdődött a munkatársak toborzása. Nemsokára beindul az új honlap, ahol folyamatosan kommunikálhatják a fejlesztések előrehaladását és kapcsolatot tarthatnak a rajongókkal.

interplay.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)