Hirdetés

Új PSP még karácsony előtt?

|

Egy fejlesztőmérnök szerint, már karácsony előtt érkezik az új Sony PSP.

Hirdetés

Nevet természetesen nem tudunk, de egy olyan illetőről van szó, aki közel van a tűzhöz. A Pocket Gamer szerint legalábbis szavahihető a forrásuk, aki nem átallot részleteket is felfedni, az új Sony PSP ügyében. A mérnök úr szerint az új PSP fejlesztése nagyszerűen halad, és karácsony előtt már a boltok polcain is lesz.

A "nevenincs mérnök úr" szerint, az új PSP szétcsúsztatható lesz. A képernyőt feltolva válnak láthatóvá, és elérhetővé a kezelőszervek. A képernyő természetesen érintőképernyő lesz, valamint az új PSP kap egy beépített tárolóegységet, és Bluetooth támogatást. A kezelőszerveket is megújítják majd, a d-pad mellett 2 thumbstick lesz a ketyerén. A Sony nem reagált egyelőre a hírre, és elképzelhető, hogy az idei E3 kiállításig nem is lesz hivatalos bejelentés. 

 

A pletykák már jó ideje keringenek a Sony új termékéről, és akadnak olyanok is, akik szerint az új PSP nem is lesz annyira új. Megbízható forrásokra hivatkozva egyesek tudni vélik, hogy az új kütyü belseje változatlan marad, és a fenti változások csak a mostani PSP-t kozmetikázzák egy kicsit, míg a hardver marad a régi. Mivel a Sony nem reagált erre a pletykára sem, így marad a találgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)