Hirdetés

Jeremy Soule komponálja a U-Wars zenéjét

|

A tenger alatti világ veszedelmes, de a legújabb infók szerint pompás muzsika szól arrafelé.

Hirdetés

Az orosz Biart csapatról nem túl sokat lehet elmondani. Eddigi játékaik mind a búvárkodásról szóltak, de harcolni max az áramlatokkal, esetleg néhány pimasz morénával kellett. Nem úgy az Underwater Wars során, amikor is az amerikai haditengerészet kötelékében merülhetünk a víz alá.

A jó régóta készülgető játékról még mindig nagyon keveset tudni, a 2007-ben kiadott techdemó óta alig egy-két screenshot látott napvilágot, amúgy néma csend. Nos a csendnek vége, mert bár a játékmenteről továbbra sem tudunk semmit, kiderült, hogy a fejlesztők megszerezték Jeremy Soule-t, aki a játék zenéjéért lesz felelős. Az Icewind Dale, a Guild Wars, az Oblivion, és a Company of Heroes csak néhány azon játékok közül, melyek Soule munkásságának köszönhetik nagyszerű hangulatukat. Soule olyan filmeket tanulmányozott, mint a Vadászat a Vörös Októberre, a The Abyss, és a Das Boot, annak érdekében, hogy igazán klausztrofikus, sürgető, pánikszerű hangulatot tudjon előidézni. A mester eddigi munkáit elnézve, a siker garantált. Most már csak az kell, hogy orosz barátaink a zenéhez méltó akcióval tisztelegjenek Soule bácsinak. Megjelenés elméletben még az idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)