Hirdetés

John Romero most a Doom 2-höz készít kiegészítőt

|

A műfaj keresztapja munkához látott, és egy olyan projekten dolgozik, amit a retro FPS-ek rajongói szeretni fognak.

Hirdetés

Még 2019-ben történt, hogy John Romero kiadta saját Doom kiegészítését Sigil címmel. Egy brutális lövöldét kaptunk a régi motor csomagolásában, ami visszahozta azt színtiszta vérengzést, amit a régi idők nagyjai is nyújtottak. Most úgy tűnik, hogy Romero a folytatáson dolgozik.

A fejlesztő a hétvégén leült egy interjúra a The Age of Hell Doom kiegészítés fejlesztőjével, Bridgeburnerrel. A beszélgetés során több rajongói kérdés is előjött, mint például az, hogy mi lesz Romero következő projektje.

Hirdetés

Amikor Bridgeburner feltette a kérdést, Romero egy lélegzetvétel nélkül válaszolt: Sigil 2. A legendás dizájner nem maszatolt semmit, és egyenesen kimondta, hogy a Doom 2-höz készülő folytatás korai fázisait intézi. Egy pályával már elkészült, de még rengeteg meló lesz hátra.

Romero arra még nem állt készen, hogy bejelentse a megjelenési dátumot, de azt hozzátette, hogy nagy, nehéz és izgalmas pályákkal készül. Ezzel együtt valószínűleg még jó pár hónapnyi munka van hátra a játék kiadásáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)