Hirdetés

Két újabb denuvós játékot törtek fel

|

A Just Cause 3-at és a Sherlock Holmes: The Devil's Daughtert is egészen sokáig védte a Denuvo, de nemrég mindkét játék törése felkerült a világhálóra.

Hirdetés

A Denuvo készítőinek a közelmúltban egy nem éppen fényes helyzetben is nyilatkozniuk kellett a védelmük megkerülése kapcsán, de a két legújabban feltört játék kapcsán kifejezetten büszkék lehetnek. Ezúttal ugyanis a rosszabbik esetben is több mint nyolc hónapig bírta a védelmi szoftver, a másik játékot pedig több mint egy évig távol tartották a kalózoktól.

A CPY nevű crackercsapat nemrég a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter törését tette közzé 263 nappal a megjelenés után, illetve vele egy időben a Just Cause 3-hoz készült cracket, ami 456 nappal a rajt után készült el. Az Avalanche játéka, ami a kettő közül valószínűleg a nagyobb dobásnak számít, eddigre minden bizonnyal megszerezte a lehetséges vásárlók túlnyomó többségét, hiszen a kiadása óta már kilenc alkalommal szerepelt digitális leárazásban. Ezzel együtt kérdéses, hogy a törésekről folyamatosan érkező hírek nem vágják-e tönkre a Denuvo hírnevét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)