Hirdetés

[KéPZ] Beowulf

|

A Robert Zemeckis filmje alapján készülő Beowulf a karácsonyi szezon fergeteges versenyének egyik befutója lehet.

Hirdetés

Kétségtelenül sok múlhat a film sikerén is, de az Ubisoft srácai viszonylagos szabadságot élveztek a fejlesztés során, így a végső produktum jó eséllyel megállja a helyét önmagában is.
Beowulf, a harminc ember erejével bíró hős harcos oda utazik, ahol valami mindig bűzlik, Dániába. Az arrogáns, önző, aranyra és dicsőségre vágyó hős összeméri erejét Grendellel, az emberevő fenevaddal, s annak még veszélyesebb anyjával is.
A játékot véressége, s a gigantikus ellenfelek miatt gyakran állítják párhuzamba a PS2 egyik legnagyobb sikerével, a God of War-ral. A Beowulf-ot azonban némi taktikai fűszerrel is ízesétették a fejlesztők, ugyanis a rég letűnt kor szörnyei és titánjai ellen harcba vezethetjük a thánjainkat is.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)