Hirdetés

Később indul a Call of Duty: Warzone és Vanguard új szezonja

|

Az Activision kénytelen volt elhalasztani a Season 1 indulását és a Caldera pálya élesítését.

Hirdetés

Még mindig zajlik a Call of Duty: Vanguard ingyenes hétvégéje, így akit érdekel, PC-n és konzolokon egyaránt megnézheti, milyen élményt nyújt jelenleg az idei CoD. Van Shipment is, ami eleve jó pont, de nem kizárólag ez teszi érdekessé és értékessé a multit.

Ezzel együtt azonban az Activision Blizzard bejelentette, hogy a vártnál később, december 8-án startol a Vanguard első, valamint a Warzone első vanguardos szezonja, és még ekkor sem játszhat mindenki.

Hirdetés

A Caldera nevű vadonatúj pálya 24 órán át csak azoknak lesz elérhető, akik megvették a Vanguardot, a többiek számára december 9-én nyílnak meg a kapuk.

Azt, hogy miért került sor a halasztásra, nem részletezték, de lehet, hogy a kiadónál zajló ügyek vagy utolsó pillanatos hibák kavartak be.

A Call of Duty: Vanguard első szezonjában új pályák, módok, fegyverek, felszerelések érkeznek, valamint frissül a Zombies mód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)