Hirdetés

Kilövésre felkészülni: megérkezett a Super Mario Galaxy 2!

|

A Super Mario Galaxy minden idők legjobb Wii játéka volt - a Gamerankings szerint.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy 97,73%-on áll 77 teszt/review alapján. S most itt a "kistesó".

Miben változott a játék az első rész óta?  Mario a játék elején klasszikus, 2D-s nézetben épp a Star Fesztiválra igyekszik Mushroom Kingdomba, hogy együtt ünnepeljen szerelmével, ám Peach hercegnőt elrabolja a gonosz Bowser - ekkor vált a játék 3D-be.


Így kezdődik galaxisokon átívelő küldetés a hercegnő megmentéséért és a béke helyreállításáért - gondolom ez egy Mario rajongót sem ér váratlanul. Utazhatsz Mario alakú űrhajódon (ez újdonság a második részben) a különleges képességekkel felvértezett Yoshi társaságában (Yoshi is az) az új pályákkal és power-up extrákkal telezsúfolt különleges univerzumban - amelyek tervezése még gondosabb, mint volt! Amennyiben már megtaláltad és tetszik az ötlet, játssz Luigi bőrébe bújva, változz felhővé, dózerold le ellenségeidet sziklaként vagy fúrj alagutat (ezek is újdonságok). A játékban van co-op mód is, sőt a kezdőknek tutorial DVD áll rendelkezésére, illetve a játék közben elő lehet hívni a Cosmic guide-ot, ami segít, ha baj van. Szóval nem véletlen, hgoy a USper mario Galaxy 2 eddig 97% felett áll a Gamerankingson - mint idősebb tesója.

Fontos: akik vasárnap éjfélig csatlakoznak a Nintendo Magyarországhoz Facebookon, és lájkolják az erről szóló hirt, azok között kisorsolnak egy Super Mario Galaxy 2-t.

Nintendo Magyarország Facebook Csoport

Emellett nyomon követhetitek a Nintendo Magyarország Twitter oldalát is!

Nintendo Magyarország Twitter Oldal

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)