Hirdetés

Kínai gagyi, boszorkányölés és Dead Space 3 - mi történt a héten?

|

Ismét itt a GSO heti összefoglalója, hogy ne maradjatok le semmiről. Szubjektív értékelés, izgalmas hírek, kommentelésre csábítás, életérzés.

Hirdetés

Megint eljött a vasárnap, el lehet merengeni a rántott hús illata mellet a hét legérdekesebb eseményein. Én magam arra vagyok a legbüszkébb most, hogy megújult kicsit a GSO főoldala, egy új fókuszcikk nézegető doboz került oda, talán ti is észrevettétek már. Ez persze még csak kedvcsináló, gőzerővel dolgozunk azon, hogy a GameStar online oldala végre a mai kor igényeinek megfelelő külsőt kaphasson, de a tartalom is folyamatosan változik.



Hétfőn például a jókedvre derítő bulvár kategóriát erőltettük tovább, most éppen a kínai DVD-hamisítványoknak köszönhetően tudhattuk meg, hogy Arnold Schwarzenegger például simán helyet kaphat egy Star Wars filmben, de az is kiderült, hogy Will Smith és Adam Sandler egészen könnyen összekeverhető. Garantált sírva röhögésért érdemes ide kattintani.

Szintén nagy sikert aratott nálunk az impozáns Nehrim nevezetű Oblivion mod készítőinek legújabb alkotása (milyen jó is lenne ezt egy Occulus Rift szemüveggel, virtuális valóságban csapatni), az Enderal: The Shards of Order bemutatója itt található. Ennek kapcsán most a Chocolate Rain-es Tay Zonday énekelte össze magát, nem rossz a srác...

A legjobb Super Bowl reklámokon is csámcsogtunk kicsit, volt köztük pár ütős darab, de mint Xbox 360 tulajdonos, engem az XBLA játékok toplistája is lázba hozott, de azt nem tudtam kiheverni, hogy a The Walking Dead játék csak a bronzérmet szerezhette meg. Ha már itt tartunk, befutott a héten a The Walking Dead: Survival Instinct első valódi trailere is, hát egyelőre nem vagyok elájulva az élménytől, pedig nagyon szeretném már tesztelni, de most csitult kicsit a láz.

A héten szintén nagy figyelmet kapott a The Witcher 3: Wild Hunt bejelentés is, amelyről mi már a hivatalos kinyilatkoztatás előtt lehoztunk egy pofás előzetest, Chava egy éjszakán át a teliholdat bámulta, csirkéket vagdosott, hagymából farigcsált vudu babákat, majd hajnaltájt karikás szemekkel közölte, hogy ő már mindent tud, írja is az előzetest. Mindent az olvasókért. Sajnos később kiderült, hogy ezzel a résszel Geralt búcsúzik, de a nagy név azért tovább él.

Azt is megtudtuk, hogy A Blizzard Entertainment az egész világon nagy bulit csap március 12-én, a StarCraft 2: Heart of the Swarm hazánkban is kap egy saját launch party-t, amelyet a GameStar támogat majd gőzerővel, de erről hamarosan mindent megtudhattok. Érdemes lesz figyelni, addig is pedig tessék nálunk előrendelni a játékot, mivel poszter és GameStar magazin is jár hozzá ajándékba, illetve olvasni egy kicsit a játék kapcsán elnyomott legkirályabb marketinghúzásról

Gordon Freeman szerepében Morgan Freeman- ez megvolt? Én egész héten ezen röhögtem, olyan magas szintű abszurd, hogy muszáj látni, a videót is is beágyazom, ha esetleg lusták vagytok elkattintani, akkor is kötelező megnézni.

Azt el kell mesélnem, hogy a héten a lapzárta előtti utolsó napon kimentem EndreMan társaságában a Zen Studios irodájába, mivel bejelentették, hogy a Pinball FX2 (vagy Zen Pinball) keretében most a Star Wars licencet sikerült megszerezni, vagyis hamarosan érkeznek a messzi-messzi galaxisból merítkező flipperasztalok. Ki is próbálhattuk őket (csak a GameStar eddig, senki más), erről bővebben a 2013/02-es GameStar magazinban olvashattok majd egy exkluzív kétoldalas beszámolót. Aki már szeretne elkezdeni inni, annak a rólam elnevezett ivós játék mottóját fűzném ide: "Vegyetek GameStart". Akik pedig fanyalognak a casual stílus miatt (nem kellene, mert zseni), azok bízzanak az Obsidian terveiben, mocorognak a srácok.

Nem múlhat el most már hét anélkül, hogy az újgenerációs konzolokról ne lenne valami pletyka, most éppen a Microsoft használt játékok elleni harcáról, az új Xbox hardveres képességeiről, megújuló kezelőfelületéről, a Sony új konzoljának áráról, valamint a továbbfejlesztett PlayStation kameráról csiripelnek a madarak. Én már nagyon szkeptikus vagyok ezekkel a hírekkel, remélhetőleg legalább a Sony elárul majd valamit hivatalosan február 20-án.

Szintén örömhír, hogy mostantól frissen megjelenő játékokról is olvashattok tesztet a GSO-n, a printben sokkal mélyebb, elemzőbb írások lesznek, de az értékelésünket már lényegesen korábban megismerhetitek itt a GSO oldalán. Ezen a héten most a Dead Space 3 teszt került előtérbe, nektek mi a véleményetek róla?

Új rovat is rajtolt, minden szerdán összegyűjtjük nektek a következő hét mozipremierjeit, adunk némi infót és segítünk a döntésben, ha szeretnétek randizni, vagy csak a barátokkal megnézni egy jó filmet. Első filmajánló cikkünk itt található. Akit a játékok jobban érdekelnek (van itt ilyen?), annak az olvasói szavazatok alapján összeállított toplistát ajánlanám olvasgatásra 2012 legjobb címeiről, cégeiről. Így gondoljátok ti, lehet vitatkozni rajta a kommentek között. Aztán persze ne feledkezzünk meg RG szubjektív írásáról sem, ahol elmesélte nekünk (békepipát szorongatva, mivel nem a trollkodás volt a célja, pusztán egy életérzés dédelgetése), hogy milyen érzés is megrögzött PC-snek lenni. Ha elolvassátok, akkor rá lehet jönni, hogy jó.

A héten is voltak nálunk GameStar Hype csajok, Anna és Réku saját műsora itt tekinthető meg, az alábbi videó pedig a kedvcsináló, lehet szemlézni a lányokat. Természetesen az nem járja, hogy csak a lányokat lehet meghallgatni, Daev és jómagam is jelentkeztünk castingra, íme a saját GameStar Hype adásunk.

Idén is lesz új Call of Duty játék, meg is lepődtünk rajta jól, és az is váratlanul ért, hogy az új PlayStation konzolra készülhet Killzone 4. Drámai fordulatok ezek. Az Unreal 4 engine segítségével szépülő Daylight már érdekesebb téma, de az új Just Cause és Mad Max játékok is izgalmasak lehetnek szerintem.

Tényleg volt még egy kazalnyi érdekes anyag a GSO oldalán, bőven érdemes még böngészgetni a hét híreit, nem unatkoztunk. Közben elment a lap nyomdába, jövő héten jön a GameStar két teljes játékkal is: a Singularity és a Blur lehet a tiétek - áremelés nélkül. Ugye, hogy szebb így a vasárnap?

További kellemes napot nektek, jövő héten ismét visszatekintünk szépen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)