Hirdetés

King's Bounty: Armored Princess - Bejelentve

|

Hivatalosan is bejelentették a King's Bounty kiegészítőjét! A nem végleges címek ugyan nekem jobban tetszettek, de hát ez van.

Hirdetés

King's Bounty: Armored Princess. Khm. Hát na. Erre most mit lehet mondani? A hercegnő páncélozott? Esetleg lövegtornya is lesz? Ez legyen a legnagyobb gond a kieggel, de azért aki ezt a címet kitalálta... defenesztrálni kellene. A lényeg, hogy amint arról Chavalier kolléga már beszámolt, jön a kiegészítő, mindenki nagy örömére. Amelie hercegnőt - az új hősnőt - Tenea világába kísérhetjük, ahol régi mentorát, Bill Gilbertet kell megtalálnunk. Egy új fajjal is talákozhatunk: feltűnnek a misztikus és nem kevésbé vérszomjas Pangolinok. Amelie szerencsére nem csak a mi zsenialitásunkra számíthat, hanem kedvenc kis sárkányára is, aki eleinte ugyan csak a vállunkon üldögél, de velünk együtt fejlődik, így később akár vulkánokat is idézhet a csatamezőre. Új bossokkal is összefuthatunk, mint például a Archdemon Baal-al, aki megszökött a Baldur's Gateből, de itt is beverik az orrát. Természetesen a grafikán is tuningolnak a készítők, bár szerintem azon nincs túl sok javítani való, és reméljük a barátságos gépigény azért megmarad. Nincs más hátra, mint reménykedni, hogy jelen esetben nem fél évvel az orosz verzió után jön csak az angol, és hogy a címet legközelebb jobban választják meg. Armored Princess.....

Elektricskájá modulátorá..vagy mi
kingsprincess.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)