Hirdetés

King's Bounty: The Legend - Sárkányeregetés

|

A Heroes sorozat elődjét az orosz Katauri próbálja feltámasztani. A hiányzó tapasztalatot óriási lelkesedéssel pótolják.

Hirdetés

Orosz nyelvterületen egy hónappal ezelőtt jelent meg a New World Computing immáron 18 esztendős játékának remakeje. A fejlesztést a Katauri kevéssé ismert csapata, míg a kiadást az 1C vállalta magára. Szó, mi szó, a ruszkik zabálják, s a kritikusok is agyba-főbe dícsérik az újonc fejlesztőcsapat munkáját. Szerencsére nem feledkeztek meg a nemzetközi piacról sem, így az óceán túlfelén az ünnepek alatt, míg Európa országaiban valamivel korábban várható a megjelenés.



Három játszható karakter (Lovag, Paplovag, Mágus), hat frakció (Emberek, Elfek, Törpék, Orkok, Démonok és Élőholtak) és egy kb. 40 órányi játékidőt kínáló kampány vár majd a játékosokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)