Hirdetés

Konzolokra jön az Evil Genius 2: World Domination

|

A Game Pass előfizetők már dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

Márciusban jelent meg PC-re a Rebellion szupergonosz-szimulátora, hogy ismét egy ördögi zseni bőrébe bújva egyengethessünk egy csapdákkal, szürreális szobákkal, változatos egységekkel és temérdek mókás pillanattal teli bázist, mellékesen pedig uralmunk alá hajtsuk az egész világot.

Az Evil Genius 2: World Domination a tesztünk alapján nem hibátlan, de mindenképpen megérdemel legalább egy végigjátszást, amire sajnos a konzolosoknak még nem volt lehetőségük. De már nem kell sokat várniuk rá, sőt lesznek olyanok, akik "ingyen" juthatnak majd hozzá. 

Hirdetés

A stúdió egy vicces trailer segítségével leplezte le, hogy még év végén befut új platformokra is az Evil Genius folytatása, egészen pontosan PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re számíthatunk rá. Fontos részlet, hogy az Evil Genius 2 a megjelenéstől kezdve fel fog kerülni az Xbox Game Pass szolgáltatásba, tehát az előfizetők azonnal lecsaphatnak majd rá. 

A fejlesztőknek persze még számos kérdést meg kell válaszolnia az új változatokkal kapcsolatban (mi a pontos megjelenési dátum, tartalmazzák-e a DLC-ket, mit tud majd a játék az újgenerációs masinákon, mi a helyzet a Switch-verzióval), de kezdetnek a bejelentés is megteszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)