Hirdetés

Le a hunterekkel!

|

Egy újabb apró, de jelentőségében annál informatívabb fejlesztés (bocsi Hunter_GS)

Hirdetés

Az öcsirendszer életbe lépésével az addigi csak komment alapú ranglista helyett egy olyan megoldást építettünk ki, ami egyéb, a közösség számára hasznos tevékenységeket jutalmaz az értelmetlen hunterkedés helyett.

Ezen az úton egy újabb további lépés, hogy a felhasználók toplistája (amely itt érhető el, vagy a jobb felső sarokban a Felhasználók fülre kattintva) ezentúl úgy fog alakulni, hogy nem veszi figyelembe a hozzászólásszámokat.

Ez eddigi pontszámokat természetesen nem vesszük el, azok alapján számítódnak a rangok, illetve megtekinthetőek lesznek mindenkinek a saját adatlapján. Azonban toplistába kerülni már nem lehet hunterkeddésel.

Minden egyéb tevékenység (öcsívmentek, GSTV és játéközön feltöltések, adatlapkitültés, stb.) számít így csak ezentúl bele a TOP20-as listán elért helyezésbe.

Előre hát egy jobban informált, huntermentes világért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)