Hirdetés

Left 4 Dead 2 - A Midnight Riders ünnepi üdvözlete

|

Ugye ismeritek a Midnight Riders bandáját? Neeeeeeeeem?!?!

Hirdetés

Aki játszott a Left 4 Dead 2-vel, az jól tudja mekkora királyság. Aki még nem, az vegye meg a decemberi GameStart és megtudja.
A Dark Carnival kampány fináléjában mindenki megismerhette a Midnight Riders zenei hangzásvilágát, amíg az elhagyatott színpadról vertük vissza a zombikat. A banda első feltűnésekor még azt is hinni véltük, hogy a négytagú csapat az első Left 4 Dead 2 DLC-ban kap majd helyet, mint túlélők, de a megtisztelő első hely végül egy másik Left 4 Dead 2 bővítményé lett.


Egy második helyezés viszont még gond nélkül lehet a szakállas metálosoké, igaz zenei repertoárjukon kívül egyebet még nem tudunk róluk. De ez még a jövő zenéje. Így karácsony után két nappal viszont hozzánk is eljutott a Midnight Riders ünnepi üdvözlete, természetesen egy zúzós kis nótába csomagolva. Ezek szerint a srácok karácsonyi kívánsága, hogy szétrúghassanak néhány s*gget. Nagy-nagy szeretettel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)