Hirdetés

Left 4 Dead: Steam Cloud támogatással

|

A Left 4 Dead megjelenésével párhuzamosan bemutatkozik a Valve új, Steam Cloud névre keresztelt rendszere

Hirdetés

November tizennyolcadikán alaposan reteszeljünk be minden ablakot és ajtót nehogy hörgő, emberi agyvelőre kiéhezett, részeg vasmunkásokat imitáló élőhalottak férkőzzenek otthonainkba. A Left 4 Dead apokaliptikus világában barátainkkal karöltve küzdünk minden egyes lélegzetvételünkért, miközben zombik seregei állják, harapják utunkat. Friss-ropogós Valve bejelentésre alapozva kijelenthetjük, hogy hamarosan megjelenő zimbes-zombis játékukkal történelmet írnak, ugyanis alkotásuk lesz az első, mely támogatja az ingyenesen elérhető Steam Cloud technológiát.

steamcloud.jpg
 

A bevezetésre kerülő rendszer legfőbb tulajdonsága, hogy játékbeállításainkat feltölthetjük a Valve szervereire és azokhoz bármikor, bárhol hozzáférhetünk, így kényelmesen hordozhatjuk konfigjainkat. A Steam Cloud megjegyzi billentyű-, egér- és kontroller beállításainkat, valamint beleégeti memóriájába multiplayer konfigurációnkat is. Beállításainkat bármilyen Steam rendszer hajtotta masinán előhívhatjuk, továbbá a közeljövőben mentett állásainkat is felpakolhatjuk a hétlakattal őrzött Valve szerverekre.

Igaz a Left 4 Dead támogatja először a Steam Cloud technológiát, biztosítottak bennünket a Valve illetékesei, hogy visszamenőleg megfejelik katalógusokban található játékaikat az újonnan bevezetésre kerülő rendszerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)