Hirdetés

Légió filmvetítés - Ma este mozi!

|

Emlékeztetőül: ma este minden meghívottat szeretettel várunk a Westendbe, a Légió filmvetítésre!

Hirdetés

Hősünk épp leverten tér haza az iskolából/munkahelyről. A kimerítő napi tennivalók fárasztó terhét csak fokozza a szürke, szeles és hideg idő, amin semmit nem javít, hogy otthon az újramelegített kávéval próbál hamis életkedvet tölteni önmagába. Már nyúlna a telefonhoz, hogy újratárcsázza a lelkisegély szolgálatot, mikor átvillan az agyán: LÉGIÓ FILMVETÍTÉS MA ESTE, GAMESTAR, TÁRSASÁG, BARÁTOK, BULI, PIA, NŐK, JEEE!

Hősünket persze azonnal szétveti az öröm, (majd ennek köszönhetően összejön egy bögyös macával, nyer a lottón, vesz magának egy szigetet és boldogan él, amíg meg nem hal) hiszen nem mindennapos esemény, hogy az Intercom ZRt. jóvoltából 230-ad magával ingyen ülhessen be egy egész estés mozizásra, a Légió filmvetítésre. Most csak emlékeztetni szeretnénk minden visszaigazolt résztvevőt, hogy ma este 18:15-kor szeretettel várjuk őket a Westend mozijának előterében, ahol a 19-órás kezdés előtt megejtjük a szükséges adminisztrációs aktusokat, hogy még a büfére is legyen elég idő. Várunk benneteket, ne késsetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)