Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - érkezett hat új Pókember, ráadásul ingyen

|

A LEGO Marvel's Avengers eddig sem szendvedett hiányt játszható karakterekből, de ma még hat hős csatlakozott az eddigi felhozatalhoz, ráadásul ingyen.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború megjelenésével végre Pókember is megérkezett a Marvel filmes univerzumába, így logikus, hogy az ezt legutóbb feldolgozó játékban, a LEGO Marvel's Avengersben is feltűnjön a hálóvetős hős. A Traveller's Tales hat új karakterét ráadásul ingyen kapjuk minden platformon.

A választékba több Pókember-változat is bekerült, kezdve a Polgárháborúban látott verzióval, de emellett egy klasszikus Peter Parker, az új Pókember, Miles Morales, Spider-Girl, Iron Spider és Scarlet Spider segítségével is LEGO-kockákra üthetjük az ellenfeleinket. Az alábbi traileren (aminek az olasz címe senkit ne tévesszen meg) mindegyiküket láthatjátok akció közben is.

Ti előveszitek még a Bosszúállók LEGO-kalandjait, vagy már a Star Wars-kiadást várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)