Hirdetés

LEGO Worlds - akár a Nuketown-on is nyomhatsz egy Call of Duty-meccset

|

A LEGO Worlds egyik játékosa stílszerűen Call of Duty: Block Opsnak nevezte el az FPS egyik legnépszerűbb pályájának feldolgozását, ami meglepően jól visszaadja az eredeti helyszín hangulatát.

Hirdetés

Bearly Regal már bizonyította, hogy nem kevés tehetséggel és szabadidővel bír, amit a LEGO Worldsben kamatoztat is. Egyedi Metal Gear Solid-küldetése után ugyanis egy másik legendás akciószériát is feldolgozott az új LEGO-játékban.

A legújabb alany nem más, mint a Call of Duty: Black Ops népszerű multis helyszíne, a Nuketown, amit később a Treyarch is feldolgozott néhány folytatásban. Hogy a profiknak ez mennyi időbe tellett, azt nem tudjuk, de Bearly Regal elárulta, hogy nagyjából ötven óráig tartott, míg megalkotta a nagyjából 12 ezer kockából álló pályát. Ugyan az alábbi videón látszik, hogy a LEGO Worlds alapvetően nem a CoD tempóját idéző akcióhoz lett kitalálva, elég jól mutatja a sandbox rugalmasságát, hogy a Block Ops készítője egy kis lövöldözést azért egészen könnyedén fel tudott venni a játékban.

Mit gondoltok, melyik játék LEGO Worldsös újraalkotása lenne a legérdekesebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)