Hirdetés

Life is Strange: Episode 1 - már magyarul manipulálhatjuk az időt

|

Nem sokkal a megjelenés után már magyarul élvezhetjük a Remember Me fejlesztőinek új játékát, pontosabban az öt epizódból álló kalandjáték első fejezetét.

Hirdetés

A szakma kifejezetten kedvelte a Dontnod Entertainment vadonatúj kalandjátékát,  játékosok visszajelzései is nagyon pozitívak és a Life is Strange gépigénye is igencsak barátira sikerült, ráadásul a történetorientált időmanipuláláshoz már angolul se kell feltétlenül tudnunk.

Szegi és egy barátja ugyanis elkészítette a Chrysalis névre hallgató első epizód magyar feliratát, amely nyomokban tartalmazhat még angol szöveget és hibákat, de a sztori tökéletesen érthető vele, így aki eddig csak a nyelv miatt mondott le a játékélményről, az máris pótolhatja a lemaradást. Természetesen mások is nekiláttak már a fordításnak, amint készül újabb munka, jelezzük felétek.

A Life is Strange: Episode 1 magyarítása mindösszesen 360 KB-ot foglal és ide kattintva tölthetitek le. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)