Hirdetés

Mafia 3 - így lehet egy bandát a padlóra küldeni

|

Újabb, játékmenetet is tartalmazó videó jött még az E3 előtt, melyből a Mafia 3 bűnszövetkezeteinek lekapcsolásáról tudhatunk meg többet.

Hirdetés

A héten ez már a második Mafia 3 videó, és várható, hogy még egyet kapni fogunk a napokban. E3, te csodás.

A fejlesztők a kétperces anyagban arról beszélnek, milyen lépéseket kell megtennünk a bűnöző csoportok lekapcsolásához. Minden csoportnak van egy vezetője, akit a banda rejtekhelyén fogunk megtalálni, viszont hogy könnyebben juthassunk be, előbb tisztogatni kell. Alacsonyabb beosztású tagokat faggatva kideríthetünk infókat, amik hasznosak lehetnek a végső leszámolás során, illetve ha elintézünk egy kisfőnököt, a beosztottjai tanácstalanná válnak, ami szintén nekünk használ. Csak a játékmenetet mutató jelenetek miatt is érdemes megnézni.

A Mafia III október 7-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az E3-mal kapcsolatos minden hírünket megtaláljátok az alábbi bannerre kattintva elérhető aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)