Hirdetés

Májusban végre tényleg beindul a játékipar

|

A lista most sem hosszú, de nem a hossz a lényeg, hanem a tartalom: jön a Resident Evil Village, a Mass Effect remasterek, és a Biomutant is!

Hirdetés

2021. májusi videojáték megjelenések - 4. hét

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster - május 25. - PC, PlayStation 4, Switch

A Shin Megami Tensei sorozat harmadik része PS2-re jelent meg 2003-ban, de Japánba már 2020-ban megérkezett a remaster, amit szinkronizált átvezetőkkel és nehézségi beállításokkal is feldobtak. A játék egy klasszikus JRPG, amiben a modern kori Tokióban harcolhatunk démonok ellen, körökre osztott harcok során.

Erica - május 25. - PC

Eredetileg PlayStation-exkluzívként jelent meg az Erica, de most a PC-sek is beleélhetik magukat a magyar felirattal is elérhető interaktív filmbe, melyben döntéseink tényleg komoly mértékben formálják a sztorit. Nem a legjobb FMV, de a műfaj kedvelőinek megérhet egy próbát.

Biomutant - május 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Sokáig nagyon ködös volt, hogy mi lesz a Biomutantből, de egyszerűen annyi történt, hogy a fejlesztők túl hamar jelentették be, a vártnál több idő kellett még nekik, hogy készre pofozzák a rágcsálós szerepjátékot. Azt még mindig nem tudjuk, hogy jó lesz-e vagy sem, csak annyi biztos, hogy egy nyílt világban mászkálhatunk, amit megmenthetünk vagy káoszba taszíthatunk, és közben különböző kung fu technikákkal, közelharci és lőfegyverekkel gyűrhetjük le azokat, akik utunkat állják. Karakterünket részletesen módosíthatjuk és fejleszthetjük, hogy teljesen a saját játékstílusunkhoz szabjuk. Egyedisége már megnyerő, a többit meglátjuk.

Warhammer: Age of Sigmar - Stormground - május 27. - PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Warhammer játékokból idén sem szenvedünk hiányt, de nagyon reméljük, hogy eljön az a pont, amikor a közepesnél jobb alkotások lesznek többségben. Az Age of Sigmar: Stormground egyelőre nem tűnik rossznak: a stratégiai játékban pörgős harcok során küzdhetünk meg ellenfeleinkkel, több tucat egységet, felszerelést és képességet oldhatunk fel és fejleszthetünk, és minden egyes végigjátszás új kihívásokat tartogat. A bátrabbak online is csatába indulhatnak.

MechWarrior 5: Mercenaries - május 27. - Xbox One, Xbox Series X|S

Annak idején vegyes volt a többször elhalasztott MechWarrior 5 fogadtatása, és nem csak az EGS-exkluzivitása maitt. A játék nem lett kimondottan erős, viszont akinek elég, ha óriási mechekben ülve puffogtathat, az május végén már Xbox konzolokon is megteheti.

A júniusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)