Hirdetés

Már a külföldi videósok is GameStar lemezekkel játszanak

|

Meglepő helyeken bukkan elő a GameStar egy-egy régi relikviája. Most például egy YouTube műsorban futottunk bele a magazin egyik régi CD-mellékletébe.

Hirdetés

A Funhaus YouTube csatorna egyik visszatérő rovata ezt az egyszerű receptet követi: a srácok előszednek egy régi CD-t amin videojáték demók vannak, és kipróbálják a ma már gyakran mókásnak tűnő címeket. A lemezeket a rajongók küldik be, a legutóbbi adás alapján pedig úgy tűnik, magyar nézőik is akadnak.

Tegnap felkerült videójukban ugyanis egy PC Gamer CD kegyetlen elpusztítása után a 2003. augusztusi GameStar lemezt veszi elő Funhaus csapata. Egyből rá is vetették magukat a korongon található demókra. Tolnak pár kört a Tron 2.0-ban, aztán a Fire Department és a Chaser Multiplayer demója is előkerül. Nézzétek meg a videót és nosztalgiázzunk együtt a régi szép időkön.

Ha bármi hasonlóra bukkantok az internet világában, akkor ne habozzatok és nyugodtan küldjétek el nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)