Hirdetés

Már küldik a Star Wars: The Old Republic béta meghívókat

|

Persze megint vannak egyenlőbbek: az akció csak az amerikai szerencsésekre vonatkozik. De közeledik a nagy nap.

Hirdetés

 

Októberben már voltak szerencsések - főleg újságírók - akik tesztelhették a Star Wars: The Old Republic béta változatát, akkor mi is ajánlottuk nektek az Swtor.hu beszámolóját, ahol Mazur és Gyu is megmondják az úgyvant, mint vállalatunk leghitelesebb krónikásai.

Most a BioWare fórumon tett bejelentés szerint már az utca embere is ráteheti mohó mancsát a Star Wars: The Old Republic béta változatára, folyamatosan küldik ki a meghívókat - Amerikában. Az európai szegény legények elismerően csettintenek: megint odaát, a bátrak hazájában székelnek a jedik, a csudába. 

Viszont közeledik a december 20, érezzük a rezgést az Erőben, főleg amikor valaki a Collector's Edition dobozát bontogatja. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)