Hirdetés

Már valaki írt egy Starfield tesztet, hogy fikázhassa a Bethesdát

|

Oké, tesztnek csak akkor nevezhetjük, ha szigorúan ragaszkodunk a Metacritic meghatározásához.

Hirdetés

Mielőtt rátérünk arra, hogy mi is a véleménye a világ első "Starfield tesztelőjének", jobb ha leszögezzük, hogy nem, a játékújságírók még nem kaptak Starfield példányokat, ahogy a boltok sem. A játék még nincs kész, és valószínűleg még legalább 2 hónap van addig, amíg egy külsős egyáltalán hozzányúlhat majd a Bethesda új szerepjátékához. Ettől függetlenül a Metacritic oldalán már van lehetőség arra, hogy az epét hányó utca embere megossza frusztrált véleményét a nagyvilággal, amit jobb helyen kommentnek neveznek, itt értékelésként tűnik fel. Persze nem sokáig.

Hirdetés

A felhasználói értékelések részlegében egyszer csak felbukkant Joppasta360, aki egy meglehetősen lesújtó, 0/10-es pontszámot adott a Starfieldre, vélhetően megfontolt, a szakmát és az ipart alaposan ismerő, árnyalt látásmóddal, érzelmektől mentesen tette mindezt.

"Bethesda - mert megjelenéskor működő játékokat gyártani sokkal nehezebb, mint pénzt kipréselni az emberek bankfiókjaiból annyiszor, ahányszor csak lehetséges.

A Starfield Super Special 76 kiadása az elvárt csalódással érkezik. A termékhez csomagoltak egy felespoharat is, hogy részt vehess Internet Historian ivós játékában: húzz le egyet minden alkalommal, amikor Todd Howard hazudott. Vagy inkább mégse, mert 5 perc alatt alkoholmérgezést szenvednél 20 perccel azután, hogy belevágtál a Bethesda következő katasztrófaművébe."

Oké, a srácnak játékújságírónak kellett volna mennie. Akárhogy is, a Metacritic nyilván eltakarította a köpködést, de a tartalma előrejelzés-értékű. A Bethesda jobban teszi, ha egy bombabiztos minőségű verziót tesz le az asztalra, máskülönben szeptemberben rengeteg Joppasta360 fogja majd a Metacriticen ízekre szedni őket. Lássuk be, a félelem nem alaptalan, de azért még a nagyot mondásokkal illene várni a megjelenésig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)