Hirdetés

Mass Effect 4 - a Gears of War: Judgment volt producere felügyeli

|

A következő Mass Effect játék fejlesztését felügyelő csapatba új szakember érkezett. Chris Wynn az Epic Games-től igazolt át.

Hirdetés

A közvélemény által Mass Effect 4-re keresztelt, bár a BioWare szerint számozás nélküli Mass Effect epizód „első képét” Yanick Roy, a cég egyik munkatársa tette közzé legutóbb Twitteren, aki ezúttal egy új munkatárs csatlakozásához gratulálhat.

A Gears of War: Judgment producere, Chris Wynn (a fenti kép baloldalán) az elmúlt hetek során távozott az Epic Games-től és mostantól a BioWare kötelékét erősíti, azon belül is az új Mass Effect sorsát felügyeli igazgatói beosztásban. Wynn az örömhírt Twitteren keresztül jelentette be és még hozzátette, hogy nem idegen számára a környezet és a munkatársak, mivel hat évvel ezelőtt már dolgozott a cégnél.

Wynn távozása egyébként nem meglepő, hiszen a közelmúltban például olyan nagyágyúk hagyták ott az Epicet, mint Rod Fergusson, Mike Capps és Cliff Bleszinski, de remélhetőleg a Mass Effect 4 fejlesztésében megtalálja számításait, mi pedig minőségi terméket kapunk ennek köszönhetően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)