Hirdetés

Medal of Honor - mostmár hivatalos a folytatás, részletek

|

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a Medal of Honor folytatását, mely túllépve a második világháborún most Afganisztánba kalauzol el minket.

Hirdetés

Az új rész neve egész egyszerűen Medal of Honor lesz, és mint ahogy azt fent is említettem, a modern hadviselést fogja ábrázolni Afganisztánban vívott harcok során. Az egyjátékos kampány az ígéretek szerint a kategória legjobbja lesz. Valós eseményeken alapul, melyek rekonstruálásához a US Special Operations Community's Tier 1 segítségét kérték, akiknek egyértelmű, hogy van tapasztalatuk a valós helyzetekben.

Az Medal of Honor 2010-ben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az egyjátékos kampány fejlesztéséért az EA Los Angeles, míg a többjátékos részért az EA DICE a felelős. "A Medal of Honor széria mindig is arra törekedett, hogy a játékok visszaadják, mit élnek át a valódi katonák. Az új Medal of Honor követi ezt a tendenciát. Fontosnak érezzük, hogy a modern idők háborúinak és katonáinak történetét a manapság legnépszerűbb médiumon keresztül tudassuk az emberekkel - ezek pedig a videójátékok." mondta Sean Decker, az EA Los Angeles főnöke. "Büszkék vagyunk, hogy két kiváló csapat, az EA Los Angeles és az EA Dice dolgozik a projekten. A Medal of Honor felejthetetlen lesz a játékvilág történetében." További információhoz december 12-én jutunk, mikor is a Video Game Awards-on láthatóak lesznek az első mozzanatok a játékból. A dobozképeket megtaláljátok a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)