Hirdetés

Még idén jöhet a Far Cry 6 megjelenés?

|

Egy belsős forrás szerint az Far Cry széria hatodik számozott része lesz a Ubisoft ötödik 2020-ra ígért játéka, mely két rész után búcsút vesz az Észak-Amerikai környezettől.

Hirdetés

Még mielőtt kiderült volna, hogy legutóbbi játékaik a kasszáknál sem teljesítettek jól, és visszavonulót fújtak, a Ubisoft csak idén tavaszra öt játékmegjelenést ígért. A pénzügyi mélyrepülést látva lassítottak a tempón, ettől függetlenül azt már tudjuk, hogy ez az öt játék készülőfélben van, ráadásul négyről már le is rántották a leplet - lehet, hogy az utolsó bejelentésre sem kell sokat várni, egyes források szerint a Far Cry rajongók kezdhetik dörzsölni a tenyerüket.

Hirdetés

A Ubisoft az elmúlt években kevés meglepetést okozott, ami új címeit jelenti, hiszen az Assassin's Creed, Far Cry és Ghost Recon szériák váltogatják egymást évről évre. A beharangozott öt játék közül már fény derült, a Watch Dogs Legion, a Gods & Monsters, a Rainbow Six: Quarantine és az Assassin's Creed: Valhalla kilétére, és úgy tűnik, hogy egy Far Cry csatalakozik még a díszes társasághoz.

A Gameractor nevű portál hozakodott elő a hírrel, hogy a Far Cry 6-ot jó eséllyel a július 12-én esedékes Ubisoft Forwardon jelenti majd be a francia stúdió. Azt is hozzátették, hogy ez a rész már szakít az Észak-Amerikai környezettel, ami az előző két epizód világának volt alapja, inkább újra egy trópusi vidéket kapunk kalandjainkhoz. Ez örömteli hír, hiszen legutóbb a Far Cry 3 kalauzolt bennünket ilyen díszletek közé, ami talán a széria egyik legjobb része volt.

Mindezt kezeljétek persze fenntartásokkal, amíg a Ubisoft meg nem erősíti (remélhetőleg július elején) a pletykát. Arra viszont remek alkalom ez, hogy leírjátok kommentben, ti milyen Far Cry 6-ot vennétek szívesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)