Hirdetés

Még nem ért véget a szezon, április is hoz érdekes új játékokat

|

Februárt és márciust erősen meghúzták a fejlesztők, de áprilisban és májusban is akad majd ez-az, ami figyelmet érdemel.

Hirdetés

2022. áprilisi megjelenések - 5. hét

King Arthur: Knight's Tale - április 26. - PC

Többszöri halasztás után, április végén várhatóan tényleg megjelenik a The Incredible Adventures of Van Helsing játékokról ismert magyar fejlesztőcsapat, a NeocoreGames újdonsága, a King Arthur: Knight's Tale. A körökre osztott taktikai játékok elemeit a karakterközpontú RPG-kével keverő játékban Arthur király mítosza dark fantasy klisékkel vegyül, így egy vadonatúj sztorit ismerhetünk meg, miközben Sir Mordredet és csapatát terelgetjük végig a rémségekkel és kihívásokkal teli világon, azzal a céllal, hogy végleg eltávolítsuk Arthurt az élők sorából.

Hirdetés

Zombie Army 4: Dead War - április 26. - Switch

Több mint két évvel megjelenése után a Switch-tulajok is megkapják a Rebellion náci zombis sorozatának legfrissebb részét, amiben kooperatívan lehet elbánni a szörnyetegekkel.

Nintendo Switch Sports - április 29. - Switch

Minden idők egyik legnagyobb példányszámban eladott játéka volt a Wii Sports, ami sikerét részben annak köszönheti, hogy a Wii mellé csomagolták, de nem őriznénk emlékét a mai napig, ha nem lett volna emellett nagyon szórakoztató. Idén végre érkezik a szellemi utódja, a kiválóan elnevezett Nintendo Switch Sports, melyben teniszezhetünk, bowlingozhatunk, kardozhatunk, focizhatunk, röplabdázhatunk és tollasozhatunk, valamint egy később érkező, ingyenes frissítésnek köszönhetően golfozhatunk is. Minden játékhoz a Joy-Conokat kell majd használnunk, sőt, focinál a lábunkra is erősíthetjük egy pánttal az egyiket.

A májusi megjelenéseket a következő oldalon találod!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)