Hirdetés

Még nem ért véget a szezon, április is hoz érdekes új játékokat

|

Februárt és márciust erősen meghúzták a fejlesztők, de áprilisban és májusban is akad majd ez-az, ami figyelmet érdemel.

Hirdetés

2022. áprilisi megjelenések - 3-4. hét

13 Sentinels: Aegis Rim - április 12. - Switch

A 2020-ban PlayStation 4-re megjelent 13 Sentinels: Aegis Rim meglepően jól sikerült, így a fejlesztő Vanillaware elkészíti a Switches változatot is. A félig oldalra scrollozós kaland-, félig valós idejű stratégiai játékban tizenhárom középiskolás egy futurisztikus háborúban találja magát, ahol mechák és kaijuk küzdenek egymással.

Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed - április 20. - Switch 

Folytatódik a korábbi Star Wars játékok Switchre portolása, a következő a The Force Unleashed lesz. Ebben az ifjú Starkillert irányítjuk az előzmény és az eredeti trilógia közti időkben, amikor a lázadók még épp csak mozgolódnak. A sztorija nem a kánon része, de így is érdemes végigjátszani.

Postal 4: No Regerts - április 20. - PC

Miután a Postal 3 még a vártnál is minősíthetetlenebb lett, a Running With Scissors a Postal 4-et korai hozzáféréssel tette elérhetővé, és visszatért azokhoz az alapokhoz, amit a közönségkedvenc második résszel fektetett le. Öt napon keresztül teljesíthetünk különböző feladatokat, meg persze lemészárolhatunk embereket csak úgy, poénból, mert megtehetjük. Április 20-án jön az 1.0-s változat, érdeklődéssel várjuk.

MotoGP 22 - április 21. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

A menetrendnek megfelelően idén is érkezik az új MotoGP játék, amiben ezúttal újraélhetjük a sportág történetének egyik legemlékezetesebb szezonját a dokumentumfilmes Mark Neale kommentárjával, több mint 50 percnyi felvétellel a 2009-es évadból. Az ikonikus pillanatokat kihívások során játszhatjuk majd újra. Emellett készülnek a kezdőket segítő, valamint a haladók fejlődését támogató funkciók is, az adaptív nehézség pedig automatikusan teljesítményünkhöz igazítja a kihívás mértékét.

Chernobylite - április 21. - PS5, Xbox Series X|S

A 15 évvel ezelőtt megjelent S.T.A.L.K.E.R.-t idéző Chernobylite-ban a zóna 3D scannelt másába juthatunk el, ahol egy tudós, Igor szerepében nyomozhatunk, építhetünk bázist, menedzselhetjük csapatunkat és erőforrásainkat, és próbálhatunk túlélni. PC-re már régóta elérhető, most az újabb konzolokra készült változatok miatt lehetünk izgatottak.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)