Hirdetés

Megújul és felszabadul a kommentelés a GSO oldalán!

|

Szabadság, kényelem. Mostantól a GameStar Online oldalán regisztráció nélkül is kommentelhettek, megújultunk!

Hirdetés

Apró változás ez, de bízunk benne, hogy szeretni fogjátok: mostantól a Disqus segítségével szabadabb és kényelmesebb a kommentelés a GameStar Online felületén. Megijedni persze nem kell, a GSO profilok megmaradnak, ahogy az öcsik is (sőt, talán még lesznek újak is hamarosan), és persze print magazinunk digitális melléklete, a GameStar Plus rendszere is csak regisztrált felhasználóként érhető el, de a kommentelés bárkinek nyitott.

Szerettünk volna egy kényelmesen használható, átlátható, jól működő kommentrendszert beépíteni az oldalba, ami már egyébként a CineStar, a PC World és a Computerworld oldalainkon is tökéletesen működik. Egyetlen gombnyomással is lehet regisztrálni, szabadon használható minden más Disqus oldalon is, és elég stabilan működik.

Ettől persze még érdemes az oldalra regisztrálni, hiszen minden felhasználó így érheti el a GameStar Plus rendszerét, saját adatlapját, illetve a jövőben szeretnénk még nektek több dolgot is nyújtani GSO tagként. De a lényeg: nem KELL regisztrálni, mert nem akarjuk, hogy ezzel fáradjatok, ha csak szeretnétek kommentálni a híreket, cikkeket.

Ami pedig a kommentelést illeti, a szabályok nem változnak. Aki offol, spamel, minősíthetetlen hangnemben szól be, másokat támad, zaklat, trollkodik, politizál, sérteget, attól búcsúzunk, függetlenül attól, hogy kinek van igaza (mindenki úgyis azt gondolja magáról, hogy neki).

Bízunk benne, hogy a többiek pedig nagyon jól érzik majd magukat, és örömmel használják az oldal új lehetőségét. 

Köszönjük, hogy velünk vagytok, most pedig írjatok!

Üdv:
HP
(a GSO főszerkesztője)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)