Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - Mordor legkietlenebb tájaira visz a ma élesedett DLC

|

A Middle-earth: Shadow of War új csomagja mellett ingyenes tartalmakat is kaptunk.

Hirdetés

Elérkezett az idő, hogy kardunk ismét orkvért ontson, hiszen megérkezett a Middle-earth: Shadow of War következő komolyabb tartalmi csomagja, a Desolation of Mordor, amelyben Minas Ithil korábbi kapitányát, Baranort irányíthatjuk.

Hirdetés

A Desolation of Mordor során Baranor vezetésével meghódíthatjuk a Lithlad sivatagos vidékeit, bevehetjük Shindram erdőjét, illetve a keletről érkező új orkokkal is felvesszük a harcot. Ebben segítségünkre lesz a törp vadász, Torvin és a vadonatúj felszerelések, amiket elkészíthetünk, valamint a zsoldosok, akiket felfogadhatunk. A DLC launch trailere ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk: 

Ezenkívül egy update képében megjelent számos ingyenes tartalom is, amely elérhetővé vált az összes Middle-earth: Shadow of War játékos számára. Ilyen a Nemezis rendszer új funkciója (a várurak testőröket is felfogadhatnak), a Brutal nehézségi fokozat, egy új skin (Baranor), a fotómód fejlesztése, továbbá az online módokban már név alapján is rákereshetünk a barátainkra. 

Fontos még, hogy mától nem lehet Goldot vásárolni, csak ládákból nyitni, július 17-én pedig a War Chestek, a piac és maga a Gold is eltűnik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)